5/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Και αν άλλαζες την καθημερινή σου διαδρομή μόνο για σήμερα; Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 5 Απριλίου φαίνεται να ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του ταξιδιού και της προσπάθειας απόδρασης μακριά από μία καθημερινότητα που έχει γίνει βαρύ φορτίο. 

Το ταξίδι στο όνειρο μπορεί να ξεκινά για κάποιους και να αποτελεί τη μοναδική όαση σε μία δύσκολη πραγματικότητα, η οποία εντείνεται τον τελευταίο καιρό μέσα από τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Το βάρος των ευθυνών στις πλάτες κάποιων μοιάζει να έχει βαρύνει πολύ τους ώμους τους, με αποτέλεσμα η σημερινή ημέρα να αποτελεί την εξαιρετική ευκαιρία να σπάσουν τα δεσμά που αντιμετωπίζουν. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή δημιουργεί έντονη ανυπομονησία, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να λάβει χώρα βιαστικά και χωρίς να έχει σχεδιαστεί επαρκώς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU