10/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Ανεβάζοντας τους παλμούς της καρδιάς σου. Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Τρίτη 10 Απριλίου φαίνεται να δημιουργούν κλίμα έντασης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με θέματα που συμβολίζουν το παρελθόν είναι ένα στοιχείο που μπορεί να ενοχλήσει, αφού θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες που δεν κλείνουν τόσο εύκολα. Η συναναστροφή με άτομα που μοιάζει να έχουν διαμορφωμένη άποψη που δεν αλλάζει είναι ένα θέμα που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, που σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου και να λειτουργείς κάπως απολυταρχικά κάποιες στιγμές. Θα προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις οι οποίες όμως αναδεικνύουν την ικανότητα σου να διατάξεις και να φέρεις στην επιφάνεια μία προσωπικότητα που θα ενοχλήσει κάποιους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU