11/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Σκιές που φοβάσαι να διώξεις. Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό την Τετάρτη 11 Απριλίου μοιάζει να φορτίζει την ατμόσφαιρα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) αφού λειτουργεί σαν το βάρος που πέφτει στους ώμους τους χωρίς να το έχουν ζητήσει. 

Η τάση σου να εμπλακείς όμως σε θέματα που δε χρειάζεται να σε επηρεάζουν άμεσα, μοιάζει με την αφορμή για να επιτρέπεις σε άλλα πρόσωπα να έχουν άποψη που σε βρίσκει αντίθετο/η, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις στις μεταξύ σας συζητήσεις. Η παραμονή σου σε ένα σύστημα που έχει αρχίσει να βαραίνει, να σαπίζει και να μοιάζει πως το επηρεάζει ο χρόνος είναι πλέον δύσκολο στοίχημα για εσένα και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μία κίνηση που προκαλεί. Μπορεί να σχεδιάζεις τον τρόπο που θα λειτουργήσεις ή να αποφασίζεις να βάλεις μπροστά την υπομονή σου, αλλά στην πραγματικότητα κάποιες εξελίξεις από εδώ και πέρα δεν είναι στο χέρι σου και δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστούν βάζοντας νερό στο κρασί σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
MORE FOR YOU