12/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Εφησυχασμός ή νάρκωση. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 12 Απριλίου φαίνεται να λειτουργεί κατευναστικά σε ένα περιβάλλον που έχει πάρει φωτιά, σε ένα μυαλό που δε σταματά να σκέφτεται, σε μία ζωή που μοιάζει έτοιμη να παίξει κορώνα γράμματα κάποια κεκτημένα.

Ίσως να θελήσεις να παραδοθείς απέναντι στις διαθέσεις και επιθυμίες άλλων, να δηλώσεις πως έχεις κουραστεί να προσπαθείς να αποδείξεις πως έχεις τη δυνατότητα να στηρίξεις καταστάσεις που αρνούνται να σταθούν στα πόδια τους. Ίσως να είναι η ώρα να κάνεις ένα ή περισσότερα βήματα προς τα πίσω και να ρίξεις την αυλαία σε μία παράσταση στην οποία δε φαίνεται να θέλουν να συμμετάσχουν και τα υπόλοιπα μέλη που είχαν συμφωνήσει εξαρχής. Ίσως πάλι να νιώθεις απλά την ανάγκη να κατεβάσεις ταχύτητα και ρολά και να πέσεις για ύπνο περιμένοντας το ξυπνητήρι να χτυπήσει την ώρα που το έχεις προγραμματίσει ώστε να ενεργοποιήσει όλους όσους το ακούσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU