13/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Η στιγμή της απόλυτης ησυχίας πριν την καταιγίδα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Παρασκευή 13 Απριλίου μοιάζει να υπνωτίζει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, να δημιουργεί ένα έντονα ρομαντικό και παραμυθένιο κλίμα που δεν περιλαμβάνει σκιές και αμυχές. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει ιδανική ώστε να αποτελέσει την αφορμή για να κατεβάσεις ταχύτητα, να μειώσεις το ρυθμό σου, να γίνεις αυτός/η που αποφασίζει να βγει από το καθημερινό και συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης και λειτουργίας, θέλοντας να απολαύσεις κάποιες στιγμές που συνήθως περνούν απαρατήρητες ή ανεκμετάλλευτες. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να κοιμηθείς περισσότερο, να κάνεις μία βόλτα στην εξοχή ή σε ένα περιβάλλον που σε ηρεμεί και χαλαρώνει, να παρακολουθήσεις μία καλλιτεχνική παράσταση. Μπορεί πάλι να θελήσεις να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν έχει πολύ θόρυβο και φασαρία, προσπαθώντας να αδειάσεις το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις έννοιες που κουβαλάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU