17/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Με ροπή προς την υπερβολή. Η Τρίτη 16 Απριλίου μπορεί να ξεκινά αργά, χαλαρά και κάπως νωχελικά, αφού θα πρέπει να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια ώστε να χωνευτεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη ημέρα και να μπουν τα πράγματα και πάλι σε μία φυσιολογική ροή. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να βοηθήσει την παραπάνω προσπάθεια, να γίνουν στρωτά βήματα ώστε να επανέλθει η ηρεμία και η γαλήνη, αλλά με την πάροδο της ώρας τα πράγματα μοιάζει να αλλάζουν και πάλι κατεύθυνση. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και η αντίθεση με το Δία από το Σκορπιό, ειδικά μετά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και να δημιουργούν εντάσεις. Η ανάγκη της κατάκτησης και της διατήρησης των ηνίων στα χέρια σου, αποτελεί μία προσπάθεια που θα φέρει συγκρούσεις με άτομα που μοιάζει να είστε έτοιμοι να αμυνθείτε για τα κεκτημένα σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα-Tags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU