24/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Αναγνωρίζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα. Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με το Δία από το Σκορπιό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Tρίτη 24 Απριλίου, θα γίνει η αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες αλλά και ενοχές σε συνδυασμό με την ανάγκη κατάκτησης στόχων που μοιάζουν σχεδόν αδύνατοι. 

Η σύγκρουση σου με άτομα που έχουν δημιουργήσει ομάδες που μοιάζουν αδιαπέραστες μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να μπλέκεσαι σε μία κατάσταση που θα σε φθείρει, αφού εμπεριέχει αρκετό βάθος το οποίο δε γνωρίζεις. Η διάθεση σου να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που πρέπει να καθαριστεί σε βάθος μοιάζει με ενδιαφέρουσα αποστολή, η οποία όμως θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως μπορεί να μην έχεις σχεδιάσει επαρκώς την απόπειρα σου, με αποτέλεσμα να μπλεχτείς σε δίχτυα και γρανάζια που σε αποπροσανατολίζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU