25/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Θέτοντας προτεραιτότητες. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Τετάρτη 25 Απριλίου φαίνεται να προκαλεί κάποιες απορίες ειδικά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σχετικά με θέματα που δημιουργούν διλήμματα και οδηγούν σε αβέβαιες αποφάσεις. 

Λαμβάνοντας αρκετές γνώμες τρίτων, προχωρώντας σε μία συλλογή  απόψεων και θέσεων, δε σημαίνει πως μπορείς να κρίνεις καλύτερα μία κατάσταση με στόχο να φτάσεις στο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά και ασφάλεια. Μπορεί να έχεις μπροστά σου δύο αντικρουόμενες απόψεις, να χρειάζεται να ενώσεις δύο άκρα που δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουν προς τη μέση της απόστασης που τα χωρίζει. Ίσως βέβαια να μην είναι αυτός ο σκοπός της ύπαρξης αντικρουόμενων απόψεων, ίσως να πρέπει να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να εμπιστευτείς τη μία από τις δύο πλευρές, βασιζόμενος/η πάνω στη λογική και την ορθή επιχειρηματολογία. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU