27/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Θα τολμούσες να αλλάξεις το μοτίβο; Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς στο ξεκίνημα της Παρασκευής 27 Απριλίου μοιάζει να τονίζει την ανάγκη για να υπάρξει εστίαση στο στόχο και να αποφύγεις να ξοδευτείς σε πολλές κατευθύνσεις και περιστάσεις. 

Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να δώσεις βάρος σε θέματα που αφορούν εσένα και αφήνουν τους γύρω σου στην άκρη, πως είσαι σε μία χρονική στιγμή που παλεύεις να διατηρήσεις τον έλεγχο καταστάσεων στα χέρια σου, έχοντας όμως κατανοήσει πως δεν μπορείς να επιμείνεις να λειτουργείς με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου, στηριζόμενος/η μόνο στην προσωπική προσπάθεια. Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό στο μέσο της ημέρας και η αντίθεση με τον Ερμή από τον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αγόκερω θα φωνάξει πως καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες, πως ο προσωπικός εγωισμός μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος σε μία συζήτηση που είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε αρένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU