8/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 8 Μαΐου 2018
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Ασανσέρ. Τα τετράγωνο του Δία από το Σκορπιό με τη Σελήνη από τον Υδροχόο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τον Κριό την Τρίτη 8 Μαΐου φαίνεται να δυναμώνουν τη σύγκρουση ανάμεσα στην ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας και το κατεστημένο που δημιουργεί ασφυκτικούς νόμους και κανόνες. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι μία συνεχής διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς του δύο πόλους, που πιθανότατα να συμβολίζουν το παλιό με το νέο. Οι λεκτικές συγκρούσεις είναι εμφανείς και μοιάζουν να εκτονώνουν την ανάγκη των δύο πόλων να αναδείξουν τη δυναμική τους, να κάνουν επίδειξη δύναμης και ισχύος. Κάποιες φορές, αυτή η διαμάχη μοιάζει με σκηνή από ταινία ή θεατρική παράσταση, αφού είναι σε θέση να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων και θεατών, λόγω της απρόβλεπτης τροπής που μπορεί να λαμβάνει. Οι απότομες εναλλαγές του τόνου της φωνής και της διάθεσης της κάθε πλευράς, λειτουργούν ως το απόλυτο αγχολυτικό σε δύο πλευρές που δεν αντέχουν τη στασιμότητα, αλλά απεχθάνονται και την αμφισβήτηση της δύναμης και της επιρροής τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΜΑΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU