16/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Μετατόπιση προτεραιοτήτων. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και του Άρη στον Υδροχόο την Τετάρτη 16 Μαΐου, ακολουθούν τη χθεσινή είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, που μοιάζει να έχει φέρει μεγάλες αλλαγές σε δομές που φάνταζαν πως διέθεταν σταθερότητα απέναντι στο χρόνο.

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μία ισχυρή δοκιμασία ανάμεσα σε ανθρώπους που παλεύουν να περάσουν τη δική τους άποψη, να ακουστεί η φωνή τους, να αποδείξουν πως διαθέτουν την ικανότητα να διαχειριστούν καταστάσεις που απαιτούν στιβαρότητα και ισχυρό μυαλό. Σαφώς και κάποιοι θα αισθανθούν να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια τους, να αντιλαμβάνονται πως αλλάζουν οι ισορροπίες και απαιτείται μεγαλύτερη ομαδικότητα για να έρθουν εις πέρας αποστολές που δεν μπορούν να βασίζονται στη δύναμη της μονάδας. Αυτό βέβαια σημαίνει πως κάποιοι καλούνται να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους, να γίνουν περισσότερο ομαδικοί και ευέλικτοι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ| ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU