19/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 19 Μαΐου 2018
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Το πριν και το μετά. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τα όρια της έκπληξης και μεταμόρφωσης στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με το μέλλον περνά μέσα από την αναμόχλευση στιγμών του παρελθόντος, οι οποίες όταν έρχονται στο προσκήνιο μοιάζει να λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτό που είναι γνωστό από παλιά. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που σε ξαφνιάζουν ή ενοχλούν, να έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που είχες στο παρελθόν, αναγνωρίζοντας πως σήμερα τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, κάτω από μία παρόμοια περίσταση. Μπορεί πάλι να θελήσεις να σβήσεις από τη μνήμη σου κάποιες αναμνήσεις, μέσα από αποφάσεις που λαμβάνεις και μοιάζουν κάπως απόλυτες ή έντονα εγωιστικές. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΜΑΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU