22/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Κάθαρσις. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 22 Μαΐου φαίνεται να είναι σε θέση να ρίξει τους τόνους της χθεσινής ημέρας, αφού μπορεί να συνεργαστεί με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φέρνοντας κάθαρση, καθαρές κουβέντες και περισσότερη διάθεση για πράξεις παρά για επαναλαμβανόμενες κουβέντες. 

 

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις κομμάτια της δουλειάς σου, να ασχοληθείς με κάτι που δεν μπορεί να περιμένει και να αναγνωρίσεις πρόοδο στην προσπάθεια σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις με γνώμονα τη αποκρυστάλλωση της αλήθειας  σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να λιμνάζει και να περιμένει να δοθεί μία λύση μέσα από ένα μαγικό λυχνάρι. Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί τις λύσεις που έρχονται με μαγικό τρόπο, αλλά προστάζει για σκληρή δουλειά και ενασχόληση με τις λεπτομέρειες των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΜΑΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU