23/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Η κρυμμένη αλήθεια. Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 23 Μαΐου θέλει να αναδείξει την αντίθεση ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία, ανάμεσα στο εφικτό και το ουτοπικό, ειδικά στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να βρεθείς σε συζητήσεις που μοιάζουν να κινούνται ανάμεσα σε όρια που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, αφού προσπαθούν να γεφυρώσουν το εφικτό με το ανέφικτο, το προφανές με το αόριστο. Σε τέτοιου είδους κουβέντες θα χρειαστεί να είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις τόσο  τη λογική  όσο και τη διαίσθηση, ώστε να μπορέσεις να διαμορφώσεις μία όσο το δυνατό πιο ουσιαστική άποψη και  να αποφύγεις να λειτουργήσεις μονόπλευρα. Να θυμάσαι πως η επιχειρηματολογία είναι το πιο ουσιαστικό όπλο σου σε όποια ανταλλαγή λεκτικών πυρών και να βρεθείς, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να εμπιστευτείς και το ένστικτο κάποιες φορές. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ| ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU