25/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Προσεκτικά. Η επήρεια της παρουσίας της Σελήνης στο Ζυγό στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο συνεχίζεται και την Παρασκευή 25 Μαΐου δυναμώνοντας την ένταση των προκλήσεων που είναι σε θέση να αλλάξουν τις ισορροπίες. 

 

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενεργοποιείται για ακόμα μία ημέρα μέσα από την παρουσία της διπλωματικής Σελήνης από το Ζυγό, θέλοντας να ωθήσει σε νέες ισορροπίες και  προσεκτική διαχείριση των αντιθέσεων που δεν πρέπει να οδηγήσουν σε θραύση των υπαρχουσών καταστάσεων. Καλό θα ήταν να μπορέσεις να λειτουργήσεις με παγωμένο συναίσθημα απέναντι σε περιστάσεις που απαιτούν άμεση δράση, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βγει στην επιφάνεια μία έντονη διάθεση κριτικής που αλλοιώνει την προσωπικότητα σου. Η υπομονή είναι πηγή πλούτου τη σημερινή ημέρα, αρκεί να έχει στιγμή λήξεως, όταν ο χρόνος παύει να είναι σύμμαχος σου και απαιτείται μία αντίδραση από την πλευρά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ| ΜΑΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU