26/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Ξεκαθάρισμα. Η απόλυτη αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το Σάββατο 26 Μαΐου συμπίπτει με το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θέλοντας να τονίσει την κούραση της ημέρας και να δηλώσει πως είναι καιρός να εξεταστεί το στάτους κάποιων σχέσεων μέσα από μία νέα οπτική.

Αν ανήκεις στο σταυρό των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, είναι πιθανό να νιώθεις στους ώμους σου τη συσσωρευμένη κούραση, να αναζητάς τον τρόπο να πετάξεις από πάνω σου κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις που θεωρείς πως είναι άδικες. Μπορεί να αισθανθείς θυμό απέναντι σε ανθρώπους που επωφελούνται καταστάσεων, να θελήσεις να επιτεθείς σε πρόσωπα που λειτουργούν χωρίς να ενστερνίζονται το αίσθημα της δικαιοσύνης. Ίσως να λάβεις αποστάσεις σε σχέσεις που είναι πλέον ισότιμες και να επιδιώξεις απομακρυνθείς από καταστάσεις που γίνονται πιεστικές και αφόρητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ| ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU