30/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Με ασαφή διάθεση. Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 30 Μαΐου μοιάζει να θολώνει το τοπίο ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να αυξάνει τις ταχύτητες και να προσθέτει αρκετή επικοινωνία, η οποία όμως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αφού υπάρχουν λεπτομέρειες που δε λαμβάνονται υπόψη. Θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο σαφής από όσο θεωρείς πως γίνεσαι και να εξετάσεις κατά πόσο η άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται πλήρως τα λεγόμενα σου. Ίσως πάλι να χρειάζεται να τρέξεις για να προλάβεις όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εκκρεμότητες τις οποίες δεν μπορείς να διευθετήσεις. Για αυτό το λόγο, είναι αρκετά εύκολο να χάσεις τον έλεγχο κάποιες φορές και να βιάζεσαι χωρίς να γνωρίζεις τον ακριβή λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΙΟΣ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ| ΜΑΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU