2/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Αποτοξίνωση και ξέσπασμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα του Σαββάτου 2 Ιουνίου φαίνεται να επιζητά τον τρόπο για να διώξεις από μέσα σου ότι έχει συσσωρευτεί και σε βαραίνει, επειδή δεν ειπώθηκε, δε χωνεύτηκε, δεν κατάφερε να μετατραπεί σε μία δράση που δηλώνει εξωστρέφεια. 

 

Η σημερινή ημέρα φαντάζει ιδανική για μία σωματική ή ψυχική αποτοξίνωση, για να τολμήσεις να αναζητήσεις τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά με την ανάγκη σου για ησυχία και απομόνωση. Υπάρχουν σκέψεις που δεν έχουν βρει διέξοδο διαφυγής και οι οποίες είναι σε θέση να δηλητηριάζουν τον οργανισμό σου, αφού καταφέρνουν να σκοτεινιάσουν το μυαλό σου. Υπάρχουν πράξεις που δεν έγιναν, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν το εσωτερικό σου απωθημένο, να αυξάνουν το θυμό μέσα σου και να μετατρέπεται σε μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς όμως νικητή, με μόνη όμως βεβαιότητα πως υπάρχει ηττημένος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU