5/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Τρίτη 5 Ιουνίου σε συνδυασμό με την απόλυτη σύνοδο Ήλιου και Ερμή στους Διδύμους, μοιάζει να δημιουργεί ένα χάσμα ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στην ησυχία και το θόρυβο μπορεί να είναι ένα από τα κύρια γεγονότα της ημέρας, αφού τα δύο αυτά αντίπαλα στρατόπεδα παλεύουν να κυριαρχήσουν απέναντι στην έννοια του χρόνου. Η εσωτερική ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη που πρεσβεύει η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς μοιάζει να διακόπτεται από ένα πολύβουο πλήθος που βρίσκεται γύρω σου και προσπαθεί να διασπάσει την προσοχή σου. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, οι εικόνες που εναλλάσσονται μπροστά στα μάτια σου και ο θόρυβος γύρω σου είναι στοιχεία μίας άλλης πραγματικότητας που δεν μπορείς να αποφύγεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΙΟΥΝΙΟΣ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU