6/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Ερεθίσματα από πολλές κατευθύνσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους μοιάζει να δυσκολεύει την εξωτερική αλλά και την εσωτερική επικοινωνία των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 6 Ιουνίου. 

Η ευχέρεια που προσφέρεται ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς τις διαθέσεις και επιθυμίες των άλλων μπορεί να μετατραπεί και σε μία παγίδα ολκής, αφού θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς με δικά τους ζητήματα, τα οποία όμως μπορεί να μην είναι διατεθειμένοι να αναπτύξουν. Η προσωπική σου ματιά απέναντι στα πράγματα μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου, αφού είναι πιθανό να επιμένεις σε μία άποψη που μοιάζει να είναι αντίθετη με τις δικές τους διαθέσεις, με αποτέλεσμα να προκύπτουν κάποιες λεκτικές αναμετρήσεις. Μπορείς όμως να ρίξεις τους τόνους, αν επιλέξεις να μαλακώσεις το ηχόχρωμα της φωνής σου, αν επιλέξεις τη σιωπή από την αύξηση της έντασης, αν χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος αντί για τις λέξεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU