7/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Αναζητώντας μια πιο καθαρή συνείδηση. Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς σε τροχιά κενή πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης 7 Ιουνίου θέλει να τονίσει την ανάγκη να μην υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις και δράσεις, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις, να αδειάσεις από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σου, να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις κατά πόσο αποτελούν σημαντικά ζητήματα ή όχι. Καλό θα ήταν επίσης να ασχοληθείς με την καθαριότητα χώρων που δεν έχεις ασχοληθεί μαζί τους ή να φροντίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μέσα από μία καλύτερη διατροφή ή περισσότερη άσκηση. Επίσης, ίσως να χρειαστεί να προσφέρεις τη συναισθηματική σου στήριξη σε άτομα που μοιάζουν αδύναμα και χρειάζονται ένα δεκανίκι για να πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU