14/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Θάρρος ή δειλία; Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και η σύνοδος με τον Ερμή την Πέμπτη 14 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί έντονες συνθήκες υποκειμενικότητας ειδικά στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη περιχαράκωσης των ιδεών, απόψεων και αποκτημάτων είναι μία έντονη τάση που μοιάζει να οδηγεί σε κάποιες συμπεριφορές που φαντάζουν κάπως κλειστοφοβικές και περιοριστικές. Μπορεί να θελήσεις να δοκιμάσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς, να τεστάρεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που εννοεί αυτά που έχει πει, στέλνοντας κάποια σινιάλα που είναι διφορούμενα ή μπερδεμένα. Η τάση κυκλοθυμίας είναι ένα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους γύρω σου, αλλά ακόμα και στον εαυτό σου, αφού η παρόρμηση και η δειλία περπατούν χέρι-χέρι στο δρόμο της απόφασης που καλείσαι να λάβεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU