15/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ένας απόλυτα ειλικρινής καθρέφτης. Η αναμέτρηση της Σελήνης από τον Καρκίνο αρχικά με τον Κρόνο και εν συνεχεία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 15 Ιουνίου μοιάζει να δημιουργεί ένα σκηνικό ασφυξίας στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου, να τολμήσεις να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να αναγνωρίσεις ουλές και σημάδια που σε καταδιώκουν και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς. Είναι καιρός να αντιληφθείς πως έχεις μεγαλώσει και πρέπει να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να σκάψεις μέσα σου και να ανακαλύψεις δύναμη και πλούτο που είσαι σε θέση να πουλήσεις ακριβά. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι το περιβάλλον που κινείσαι πλέον, να δεις πως βρίσκεσαι σε ένα έδαφος που δε μοιάζει με παιδική χαρά, αλλά είναι στίβος μάχης στον οποίο καλείσαι να συμμετάσχεις με όλο σου το είναι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2018| ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ
MORE FOR YOU