H συλλογή Blue της NEF-NEF Homeware επιστρέφει με νέα, υπέροχα σχέδια


JTeam

18 Μαΐου 2022

H συλλογή Blue της NEF-NEF Homeware επιστρέφει με νέα, υπέροχα σχέδια
Εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και του ουρανού, το χρώμα και τις υφές του θέρους, η συλλογή Blue της NEF-NEF Homeware, επιστρέφει με νέα υπέροχα σχέδια. Μια συλλογή ύμνος στο καλοκαίρι και τη φύση της Μεσογείου.

Η Blue, η πιο δροσερή συλλογή της NEF-NEF Homeware, φτιάχτηκε από τις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας για να μεταφέρει την αύρα του θέρους στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, χαρίζοντας στο χώρο τη γλυκιά ηρεμία που αναδύει το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις αλλά και την γαλήνη της επαφής με τη φύση.

Σε έναν ανοιχτό διάλογο με το Μεσογειακό στυλ, η Blue συνδιαλέγεται με το ανοιχτό γαλάζιο που ηρεμεί, παίζει με τη ζωντάνια και τη δύναμη που χαρίζει το μπλε του τζιν, απογειώνεται με τον pop συνδυασμό λευκού και τυρκουάζ, εκφράζει τη χαρά του ταξιδιού μέσα από έθνικ μοτίβα.

Μεταφέρετε το χρώμα της στην κρεβατοκάμαρα επιλέγοντας σετ σεντόνια 100% βαμβακερά, δροσερές κουβέρτες με κρόσια και κομψά κουβρ-λι. Δημιουργήστε comfort zones στο καθιστικό με μαξιλάρια, ανάλαφρα ριχτάρια και βαμβακερά χαλιά. Ανανεώστε την κουζίνα και την τραπεζαρία με τραπεζομάντηλα, ράνερ και σουπλά με ψάθα. Διαλέξτε μαλακές πετσέτες για το μπάνιο και διανθίστε τη διακόσμηση με αξεσουάρ από γυαλί, πρακτικά και όμορφα. Προσθέστε μικρές πινελιές στο χώρο με καλάθια και δίσκους από θαλάσσιο φύκι.

Εμπνευστείτε από τη βεντάλια των αποχρώσεων και συνθέστε χώρους που αποπνέουν φυσική κομψότητα και χαρείτε το σπίτι σας την κάθε στιγμή.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ συλλογή BLUE στο nef-nef.gr