10 Χρόνια Spetses Classic Yacht Regatta με υποστηρικτή την Nuxe


JTeam

29 Ιουνίου 2022

10 Χρόνια Spetses Classic Yacht Regatta με υποστηρικτή την Nuxe
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 10ος επετειακός Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών, το Spetses Classic Yacht Regatta 2022 (SCYR) υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την υποστήριξη της Nuxe.

Μία μικρή δόση του ελληνικού καλοκαιριού γεύτηκαν αυτές τις τρεις μέρες όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την γιορτή της ιστιοπλοΐας και γενικότερα του αθλητισμού.

Θάλασσα, αλμύρα, έμπειρα πληρώματα, επίτιμοι προσκεκλημένοι, με το παρών να δίνεται από πλήθος ναυτοπροσκόπων, σε μία μοναδική παρουσίαση της ελληνικής ναυταθλητικής και ξυλοναυπηγικής ιστορίας.

Jenny.Gr

Από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να λείπει η Nuxe, η οποία ως ένθερμος υποστηρικής του καλοκαιριού μας καλεί να γευτούμε τις απολαύσεις του και να απολαύσουμε το ζεστό χάδι του ήλιου με μια σειρά από υφές και ένα ακαταμάχητο αισθησιακό άρωμα.

Ως επίσημος Suncare Partner της διοργάνωσης τα προϊόντα προστασίας NUXE SUN φρόντισαν για την αντηλιακή προστασία των πληρωμάτων και του κοινού.

Η NUXE διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα και Hondos Center αποκλειστικά από την εταιρία INNOVIS PHARMA.

Jenny.Gr