AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Back to School… αλλά πρώτα μια επίσκεψη στο Τρίκυκλο!


JTeam

25 Αυγούστου 2022

Back to School… αλλά πρώτα μια επίσκεψη στο Τρίκυκλο!
Μια νέα σχολική χρονιά πρόκειται να ξεκινήσει και τα καταστήματα Τρίκυκλο είναι έτοιμα να την υποδεχτούν με νέα συναρπαστικά προϊόντα για όλους τους λιλιπούτειους νεοφερμένους στην αυλή.

Σακίδια, κασετίνες, μολυβοθήκες, παγουρίνο,θήκες snack και snack boxes συνθέτουν μια συλλογή που προσφέρει ποικιλία επιλογών σε καθημερινά βασικά είδη για τον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο και το σπίτι, αλλά και προτάσεις που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας για εκείνους τους μαθητές που δίνουν έμφαση στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Τη συλλογή απαρτίζουν αγαπημένα brand που έχει καθιερώσει το Τρίκυκλο όπως η Lassig και η 3sprouts, αλλά και νέες αφίξεις όπως η Nuuroo. Το νεό brand που έφτασε από την Δανία διαθέτει μία σειρά από έξυπνα, πρακτικά και ποιοτικά προϊόντα που ξεχωρίζουν με το σκανδιναβικό τους design και κατασκευάζονται με όλα τα σύγχρονα στάνταρτ της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η συλλογή “back-to-school” είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com