ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια μοναδική ροζ χειροποίητη τσάντα φέρει από τη Miss Polyplexi υποστηρίζει για 4η συνεχή χρονιά το «Άλμα Ζωής»


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Μια μοναδική ροζ χειροποίητη τσάντα φέρει από τη Miss Polyplexi υποστηρίζει για 4η συνεχή χρονιά το «Άλμα Ζωής»
Από το 2019, η εταιρία MISS POLYPLEXI μένοντας πιστή στις αξίες της, συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ με στόχο τη συνεχή ενημέρωση του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη από τη νόσο.

Η 4η στη σειρά καμπάνια ευαισθητοποίησης ξεκίνησε ήδη με τη δημιουργία μιας συλλεκτικής ροζ χειροποίητης τσάντας και με το σύνθημα “TOGETHER, STRONGER THAN THE BREAST CANCER”.

Η καμπάνια συμβάλλει σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, αφού με κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας MISS POLYPLEXI “Alma Dusty Pink”, 50% της αξίας της θα δωρίζεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

Jenny.Gr

H συγκεκριμένη τσάντα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη δημιουργό του brand, Βασιλική Θεοδώρου, και συμβολίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Φέτος, η έμπνευσή της για την “Alma” τσάντα προέρχεται από μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα ζωγράφο, τη Frida Kahlo, η οποία άφησε το στίγμα της χάρη στο ψυχικό σθένος και τη δυναμικότητά της, στοιχεία που εσωκλείονται και στο εσωτερικό της τσάντας, αφού η σχεδιάστρια επέλεξε να αποτυπώσει τη φιγούρα της σε ένα μοναδικό ύφασμα που ντύνει εσωτερικά το υπέροχο και πρωτότυπο σχέδιο.

Η συλλεκτική χειροποίητη “Alma” τσάντα διατίθεται σε ένα πανέμορφο dusty pink χρώμα και πλαισιώνεται από χρυσή μεταλλική διπλή αλυσίδα για να φοριέται τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί. Το συγκεκριμένο design της τσάντας είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά και παράλληλα best-selling σχέδια του brand, «ντυμένο» πλέον στα ροζ για το συγκεκριμένο καλό σκοπό.

Απέκτησε κι εσύ τη συλλεκτική τσάντα MISS POLYPLEXI “Alma Dusty Pink” αποκλειστικά από το e-shop: https://www.misspolyplexi.com/product/alma-dusty-pink-shoulder-cross-body-bag/ και γίνε μέρος της καμπάνιας διαδίδοντας το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Η συλλεκτική τσάντα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Jenny.Gr

#MissPolyplexi #AlmaZois #strongertogether #limitededitionbag #timetoendbreastcancer #donatetoday

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.