AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Μία επίδειξη Μόδας γεμάτη διαμάντια με τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη από την MESSIKA


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Μία επίδειξη Μόδας γεμάτη διαμάντια με τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη από την MESSIKA
Δείτε από κοντά τη νέα « Messika Collection» αποκλειστικά στα καταστήματα GOFAS.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια Valérie Messika, συνεχίζει να εξερευνά τον μυστηριώδη κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου καθώς αποκαλύπτει μία από τις πιο λαμπερές συλλογές κοσμημάτων, την νέα Collection Beyond the Light..

Μετά την επιτυχία της πρώτης Collection Beyond the Light’s που λανσαρίστηκε στο Παρίσι τον περασμένο Ιούλιο, η MESSIKA παρουσιάζει στη Πόλη του φωτός τον Σεπτέμβριο, την δεύτερη Collection στη πιο φημισμένη «εβδομάδα μόδας» του κόσμου.

Με αυτό το νέο έργο, η Maison MESSIKA PARIS, συμμετέχει σε ένα μοναδικό ταξίδι μυστηρίου και τέχνης. Σε μια μαγική οδύσσεια όπου η αριστεία και η τόλμη, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μεγαλοπρεπή και ιδιαίτερα κοσμήματα.

Οι γραμμές των δημιουργημάτων, συνδυάζονται με την καθαρότητα των γεωμετρικών σχημάτων που χαρακτηρίζουν τα υψηλής αισθητικής και αξίας κοσμήματα MESSIKA.

Κάθε κομμάτι αγκαλιάζει διαφορετικό μέρος του σώματος, εκφράζοντας το μοναδικό στυλ της MESSIKA.

Η Valérie Messika εμπνέεται από τα γεωμετρικά σχήματα και την αέναη τέχνη της αρχαίας Αιγύπτου συνθέτοντας μια υπερπολυτελή φουτουριστική συμφωνία.

Είναι η απελευθέρωση έντονης χρωματικής παλέτας με αντίθετους τόνους και παιχνίδια του φωτός, σε πολύτιμους λίθους όπως όνυχας, αβεντουρίνη, τιρκουάζ και μαλαχίτης.

A ANECKLACE TO PROTECT YOUR SOUL

The iconic Move Uno pattern εμφανίζεται μέσα από ένα αυτοκρατορικό σύνολο στα χρώματα του Νείλου. Όνυχας, αβεντουρίνη, τιρκουάζ και μαλαχίτης συνδυάζονται με χρυσό και διαμάντια σε πολύ συμβολικές πολυχρωματικές προσφορές. . Η Αρχαία Αίγυπτος έδινε μεγάλη σημασία στη χρήση των χρωμάτων και στο τι αντιπροσώπευαν. Με πολυχρωμικά φινιρίσματα και ζωγραφισμένες διακοσμήσεις, οι Αιγύπτιοι ήταν δεξιοτέχνες στην τέχνη του συνδυασμού χρωμάτων, κάτι που αναδεικνύει τον συμβολισμό και την πνευματική έμπνευση στην αρχαία αιγυπτιακή τέχνη.

FUSION OF ENERGIES

Ένας αστερισμός από πολύσχημα διαμάντια, δημιουργεί ένα ζωντανό σύνολο. Αυτό το άψογο στολίδι από λευκό χρυσό, προσφέρει ένα άπειρο από καθαρά γεωμετρικά σχήματα, που ανταποκρίνονται και ενώνονται σε τέλεια αρμονία. Όπως ο πραγματικός χρυσός και η δαντέλα με διαμάντια, τα κομμάτια δονούνται με βάση τις κινήσεις χάρη στην ευελιξία των συνδέσμων. Ακόμη και τα κυρτά σκουλαρίκια διατηρούν ένα ελαφρύ κυματιστό αποτέλεσμα.