Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Προγεννητικό Έλεγχο (Video)


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Προγεννητικό Έλεγχο (Video)
Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης αποτελεί συνήθως την πιο τρυφερή και ταυτόχρονα συγκινητική περίοδο της υποψήφιας μητέρας. Και ο προγεννητικός έλεγχος είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύμμαχός της!

Η Δρ Βασιλική Παπαγιάννη, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος Εμβρυομητρικής, Μαιευτικό & Γυναικολογικό Κέντρο Feminart & Επιστημ. Συνεργάτης του ΜΗΤΕΡΑ εξηγεί στο video με απλά και κατανοητά λόγια, ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις που συστήνεται να κάνει η μέλλουσα μητέρα, τόσο για την ίδια όσο και για το έμβρυο, προκειμένου να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό!

Ο προγεννητικός έλεγχος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παρακολούθησης της κύησης και μια ιδιαίτερα σημαντική επιλογή για όλα τα ζευγάρια που περιμένουν το ευχάριστο γεγονός της γέννησης του παιδιού τους, καθώς δίνει πολλές πληροφορίες για τον έλεγχο των εµβρύων από πολύ νωρίς στην κύηση.

Η ευθύνη των εξειδικευµένων ιατρών στην Ιατρική Εµβρύου είναι να παρέχουν τις σωστές πληροφορίες στα ζευγάρια, να διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των εξετάσεων και να στηρίζουν τους γονείς στις όποιες επιλογές τους.

More info:

Μαιευτικό & Γυναικολογικό Κέντρο FeminArt

Τηλ. 210 6453400

www.feminart.gr

https://www.facebook.com/Feminart.gr

https://www.youtube.com/channel/UChTWfuyaJJ4xlwSe2Vrom_Q