Το πιο «girly» Secret Santa από τη Garmin Greece


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2022

Το πιο «girly» Secret Santa από τη Garmin Greece
Τέσσερα «it girls», οργανώνουν το δικό τους Secret Santa και μας συστήνουν μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας.

Σε ένα απόλυτα Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα, τα Xmas girls της Garmin, Ευαγγελία Αλπίδου, Αλεξιάννα Αραπάκη, Ναταλία Αρσενικού και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη οργάνωσαν το δικό τους Garmin Secret Santa και επέλεξαν ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα Lily, Venu Sq, Venu 2 Plus και Fenix 7s Solar, το πιο ταιριαστό μοντέλο Garmin για την φίλη τους. Άλλωστε, τα smartwatches της Garmin που έχουν κατακτήσει μια ιδιαίτερη θέση στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, περιλαμβάνουν μοντέλα, τόσο ξεχωριστά, ώστε το καθένα να μπορεί να χαρίσει στο χρήστη του, την πιο personalized και ταιριαστή σε αυτόν εμπειρία.

Η γνωστή influencer, σχεδιάστρια μόδας και stylist Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η οποία μεταξύ άλλων, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με αθλήματα μεγάλης έντασης, όπως το kite surfing και το enduro, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις μοναδικές δυνατότητες του προσφέρει το Fenix 7s Solar. Έχοντας προφίλ από HIIT μέχρι ελεύθερη πτώση καθώς και δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, το μοντέλο αυτό είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε χρήστη που αναζητά έναν ανίκητο σύμμαχο στις απαιτητικές συνθήκες ενός extreme sport, όπως ακριβώς και η Κωνσταντίνα που δοκιμάζει τον εαυτό της στα βουνά και στα κύματα.

Η Ναταλία Αρσενικού, βρήκε το «ταίρι» της στο Venu 2 Plus, ένα smartwatch πολυδιάστατο, όπως και η επιχειρηματίας, influencer και γνωστή youtuber που βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση. Το smartwatch αυτό, όπως η Ναταλία, τα συνδυάζει όλα. Έχει εντυπωσιακή AMOLED οθόνη και πάνω από 28 προφίλ για αθλήματα. Ταυτόχρονα, παρέχει στο χρήστη του τη δυνατότητα να απαντάει στις κλήσεις και να μιλάει απευθείας από το ρολόι του και έτσι, η Ναταλία, τρέχοντας από το ένα project στο άλλο, θα μπορεί να σηκώνει το κινητό της χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει σε ποια θήκη της τσάντας το έχει αφήσει.

Jenny.Gr

Στο γιορτινό Garmin Secret Santa εμφανίστηκε ένα ακόμα μέλος από την οικογένεια Venu. Η Αλεξιάννα Αραπάκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του marketing και αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα, έλαβε δώρο το Venu Sq, το οποίο συνδυάζει υψηλή αισθητική και κορυφαία τεχνολογία. Την οθόνη του αγκαλιάζουν όμορφες μεταλλικές λεπτομέρειες ενώ με αυτό μπορείς να παρακολουθείς εύκολα και αποτελεσματικά το στρες, τον ύπνο, την ενυδάτωση, τους παλμούς και το Body Battery.

Στη λίστα των δώρων δεν γινόταν να μη συμπεριληφθεί το Lily. Το μοντέρνο αυτό smartwatch, που αποτελεί ένα κλασικό και ιδιαιτέρως αγαπητό μοντέλο της Garmin, προορίστηκε για την Ευαγγελία Αλπίδου. Η Ευαγγελία, γνωστή fashion influencer και editor διάσημου γυναικείου site, διαπίστωσε από κοντά την κομψότητα και χρηστική αξία του Lily της Garmin. Πρόκειται για ένα smartwatch σε κλασσική γραμμή και γήινους τόνους, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις έξυπνες λειτουργίες όπως την εμφάνιση ειδοποιήσεων για κλήσεις ή social media στον καρπό με τη διαχρονική εμφάνιση.

Jenny.Gr

Η μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία ολοκληρώθηκε με τις τέσσερις φίλες να φοράνε χαρούμενες τα νέα smartwatches στον καρπό τους, ανταλλάσσοντας ευχές για το 2023.

Επισκεφτείτε το Give A Garmin για περισσότερες ιδέες για δώρα Χριστουγέννων από την Garmin!