ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Bioaroma: Οι συνταγές της Μινωϊκής εποχής στο νεσεσέρ μας


27 Αυγούστου 2019

Bioaroma: Οι συνταγές της Μινωϊκής εποχής στο νεσεσέρ μας

Μελισσοκέρι, δίκταμος, αλάδανος: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν τα μοναδικά προϊόντα της Bioaroma. Από τις συνταγές της Μινωϊκής εποχής μέχρι το σήμερα, η Bioaroma δημιουργεί προϊόντα που περιλαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι του πλούτου της Κρήτης, ενώ είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία Bioaroma είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση. Αυτό σημαίνει πως τα προϊόντα της ξεκινούν μια πορεία από το χωράφι και καταλήγουν στα ράφια, σε άριστη ποιότητα, ενώ τα υλικά τους παραμένουν αγνά.

Η Bioaroma έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η πολιτιστική της κληρονομιά είναι η βάση της - γι'αυτό και αξιοποιεί συνταγές από την Μινωική εποχή. 

jenny.gr
jenny.gr

Στο σημείο αυτό είναι καλό να τονίσουμε ότι οι Μινωίτες ήταν από τους πρώτους παραγωγούς καλλυντικών παγκοσμίως. Στη Bioaroma χρησιμοποιούν σπάνιες πρώτες ύλες και αποστάγματα που αποστάζουν οι ίδιοι στο αποστακτήριό τους ώστε το άρωμα της Κρήτης να διαδίδεται σε κάθε γωνιά της γης.

Το μελισσοκέρι, ο δίκταμος και ο αλάδανος καθώς και η απουσία του νερού από τις κρέμες συνθέτουν καλλυντικά συμπυκνωμένα, υψηλής ποιότητας, χωρίς να αραιώνονται τα συστατικά τους και με ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα.

jenny.gr

Η Bioaroma βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης όλης της εταιρικής της εικόνας, με πρότυπο την αειφόρο ανάπτυξη, με πιστοποιήσεις όπως vegan, cruelty free, gluten free και 100% cosmos organic.

Επιπλέον, η Bioaroma έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και από ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτοπολτός πιστοποιημένος με FSC, πλαστικά από ζαχαροκάλαμο, ρητίνες και γυαλί)  όποτε είναι δυνατόν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS