Η Sarah Jessica Parker και η αγάπη της για την Ελλάδα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η Sarah Jessica Parker και η αγάπη της για την Ελλάδα

Συχνά αναφέρεται στη χώρα μας με τα καλύτερα λόγια.

Με αφορμή το πρόσφατο video με την Sarah Jessica Parker, η οποία ανοίγει το σπίτι της στην κάμερα και απαντάει σε 73 ερωτήσεις, θυμηθήκαμε την αγάπη της για την Ελλάδα. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποια είναι η αγαπημένη της χώρα, η ηθοποιός απάντησε: “ η Ελλάδα”. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Sarah Jessica Parker έχει αναφερθεί στην χώρα μας. Λίγα χρόνια πριν, η ηθοποιός είχε μιλήσει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την ταινία Sex & the City 2. Και τότε είχε δηλώσει ξεκάθαρα τον θαυμασμό της για την Ελλάδα, αφού χαρακτηριστικά είχε πει: “Θέλω ένα σπίτι στην Ελλάδα, όλοι θα ‘πρεπε να έχουν ένα σπίτι στην Ελλάδα”.

Η αγάπη της αποδεικνύεται όχι μόνο από το γεγονός ότι έχει αδυναμία στην ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της -κάποια από τα οποία ξέρει να λέει στα ελληνικά- αλλά και από το ότι πέρσι το καλοκαίρι έκανε διακοπές στην Κεφαλλονιά μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick.

Sarah-Jessica-Parker-Greece

Από τις περσινές διακοπές στην Κεφαλλονιά.

Έχουμε πειστεί πια ότι η Sarah Jessica Parker αγαπάει την Ελλάδα. Α! Και την Άννα Βίσση, την οποία βρίσκει καταπληκτική τραγουδίστρια. Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας από το να διαλαλεί η Sarah Jessica Parker την ομορφιά της;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss