Γιατί δεν θα γίνει το πάρτι του Rybolovlev στον Σκορπιό;

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Γιατί δεν θα γίνει το πάρτι του Rybolovlev στον Σκορπιό;

Δεν θα βουλιάξει στην χλιδή και στους υψηλούς προσκεκλημένους ο Σκορπιός καθώς οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί από την εγκατάλειψη έχουν αφήσει έντονα τα σημάδια τους στο νησί του Ωνάση.

Η Ekaterina Rybolovlev  έχει προγραμματίσει από καιρό το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της για τις 4 Ιουνίου. Η Beyonce και όλη η αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας θα έδιναν το παρών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς θα γίνει μία οικογενειακή γιορτή.

O λόγος που δεν θα παραβρεθούν στο νησί για τα γενέθλια της Rybolovlev οι υψηλοί προσκεκλημένοι της, είναι η εγκατάλειψη του Σκορπιού. Ο χρόνος και η φθορά έχουν αφήσει τόσο έντονα τα σημάδια τους στο μεγαλύτερο μέρος του, που ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές από τα συνεργεία, τα οποία έχουν αναλάβει την συντήρηση για τον Ρώσο κροίσο Dimitry Rybolovlev.

Το πάρτι που είχε οριστεί στις 4 Ιουνίου θα γίνει κανονικά μόνο που αντί «να βουλιάξει το νησί με χλιδή που για δεκαετίες έχει να δει ο Σκορπιός» -όπως γράφτηκε-, θα παρευρεθούν φίλοι και μέλη της οικογένειας της 25χρονης Ekaterina. Σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάσταση που επικρατούσε πάνω στο νησί, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν ώστε ο Σκορπιός να μπορέσει να είναι και πάλι το «άντρο των VIP του κόσμου» γνώριζε πολύ καλά η οικογένεια Rybolovlev, γι΄ αυτό και είχε απορήσει ιδιαίτερα με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ετοιμάζει το περίφημο «comeback» στην άλλοτε κοσμική ζωή του νησιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

More for you

 
 

Don't Miss