Απίστευτο! Μάθετε τί δώρο θα κάνει ο πρώην της Kim Kardashian στον γάμο της

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Απίστευτο! Μάθετε τί δώρο θα κάνει ο πρώην της Kim Kardashian στον γάμο της

Τα κέρδη από την ερωτική τους ταινία.

Μπορεί και να είναι το πιο απίστευτο δώρο γάμου που έγινε ποτέ... Ο Ray J που γύρισε την ταινία πορνό μαζί με την Kim Kardashian θα της κάνει δώρο στον γάμο της με τον Kanye West τα κέρδη από την ερωτική ταινία της!

 Επτά χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία, το πορνό της Kim με τον ράπερ συνεχίζει να πουλάει. Από τότε όμως έχει αλλάξει η ζωή της τηλεπερσόνας που έγινε μαμά και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για το μυαλό της. Ο πρώην αγαπημένος της Ray J, ακούγοντας ότι θα παντρευτεί αποφάσισε να της κάνει ένα διαφορετικό δώρο, ίσως επειδή θέλει να τις θυμίσει το τι έκανε μαζί του.

 Όπως και να 'χει, ο ράπερ θα δώσει χρήματα στην Kim. Και όχι οποιαδήποτε χρήματα αλλά τα κέρδη από την ερωτική τους ταινία για τους 4 πρώτους μήνες του 2014, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tmz.com. Το ακριβές ποσό δεν έχει βγει ακόμα στο φως της δημοσιότητας, αλλά ενδεικτικό είναι ότι τα κέρδη του Ray J για τους πρώτους μήνες του 2014 ανήλθαν γύρω στα 50.000 δολάρια. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας από την εταιρεία που κυκλοφόρησε την ερωτική ταινία της Kim, τα συνολικά κέρδη ανέρχονται στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss