CELEBRITIES

Γιατί η Kristin Davis "έκοψε" την Kim Cattrall από throwback φωτογραφία του Sex & The City


21 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_201081_002.jpg

Όσο κι αν ελπίζουμε στην δημιουργία της ταινίας Sex and the City 3, αυτό φαίνεται μάλλον απίθανο να συμβεί.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν είχατε ακούσει για το μίσος της Kim Cattrall για την Sarah Jessica Parker, να σας πούμε πως πριν λίγους μήνες είχε συμβεί το εξής: Όταν ο αδερφός της τηλεοπτικής Samantha έφυγε από τη ζωή, η SJP έσπευσε να της δώσει τα συλλυπητήριά της, γεγονός που έκανε έξαλλη την πρώτη. Η ίδια ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία που έλεγε «Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή @sarahjessicaparker», συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα "πότε αυτή η @sarahjessicaparker, αυτή η υποκρίτρια θα σε αφήσει ήσυχη;" Η συνεχιζόμενη προσέγγισή σου είναι μία ακόμη οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο κακιά πραγματικά ήσουν τότε και τώρα. Άσε με να σου το κάνω ΠΟΛΥ ξεκάθαρο. Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Έτσι, σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του "καλού κοριτσιού"».

Οι υπόλοιπες της «παρέας» πάντως δεν έδειξαν να συμφωνούν με την Kim, συνεχίζοντας την καλή τους σχέση με την “Carrie”. Απόδειξη αυτού η τελευταία ανάρτηση της Kristin Davis στο Instagram, στην οποία κάνει throwback με όλες τις συμπρωταγωνίστριές της στην σειρά.. εκτός από την Kim. «Flashback από τα Emmy. Πολύ χαρούμενες αναμνήσεις, εύχομαι όλοι να περάσουν υπέροχα απόψε. Είμαστε πολύ τυχεροί που κάνουμε αυτή τη δουλειά».

Η σχέση τους δεν φαίνεται να έχει αποκατασταθεί και για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.