Η Chanel West Coast ποζάρει με εσώρουχα, ενώ την ερευνά η αστυνομία

Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014

Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014

Η Chanel West Coast ποζάρει με εσώρουχα, ενώ την ερευνά η αστυνομία

Η ράπερ και τηλεπερσόνα Chanel Westcoast έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στο Instagram με τις δύο καινούριες φωτογραφίες της. Η Chanel, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Chelsea Dudley, ανέβασε δύο φωτογραφίες, στις οποίες κάθεται στο κρεβάτι της, φορώντας γόβες Louboutin και εσώρουχα, ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και χρυσά μαξιλάρια. 

 

 

Ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες βέβαια, ανέβασε και μια από το τελευταίο της τηλεοπτικό show, για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν είναι νέο πάντως το να ανεβάζει η Chanel σέξι φωτογραφίες, απλώς αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο προκλητική, δεδομένου ότι ταυτοχρόνως διεξάγεται και αστυνομική έρευνα με το όνομά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @victorjmphoto 💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chanelwestcoast (@chanelwestcoast) στις

Μόλις χθες, μαθεύτηκε ότι υπάρχει μια επίσημη διεξαγόμενη έρευνα για το video της Chanel, στο οποίο φαίνεται να μπαίνει σε περιπολικό, να κάνει κλήση από τον ασύρματο και να συλλαμβάνεται από την αστυνομία ενώ "δεν έκανε τίποτα κακό". Παρόλο που δεν φαίνεται να συμβαίνει κάποιο έγκλημα, είναι εμφανές ότι κάποιες πολιτικές της αστυνομίας έχουν παρακαμφθεί, οπότε το Αστυνομικό Τμήμα του Louisville διεξάγει την έρευνα.

Δείτε επίσης: Η αποκαλυπτική φωτογραφία της "πιο καυτής γιαγιάς του κόσμου" που κατέβηκε από το Instagram

More for you

Don't Miss