CELEBRITIES

Ο λόγος που παραιτούνται όλοι οι συνεργάτες της Meghan Markle


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2018

20180711_zaa_nc34_107_1.jpg

Νωρίτερα αυτό το μήνα βγήκε στην επιφάνεια ότι αρκετοί από τους υπαλλήλους του παλατιού, συμπεριλαμβανομένης της βοηθού της Meghan Markle και της γραμματέα του ζευγαριού. 

Φυσικά, σε κάθε δουλειά είναι αναμενόμενες οι αποχωρήσεις και οι αστάθειες, ακόμα κι αν αυτή η δουλειά είναι οι εργασίες της βασιλικής οικογένειας. Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπάλληλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους ρυθμούς της Meghan Markle. Η Δούκισσα του Sussex ξυπνάει στις 5 π.μ. κάθε μέρα και στέλνει 6 ή 7 μηνύματα στους υπαλλήλους, με ιδέες και αιτήματα. 

Παρόλο που οι τελευταίες επίσημες έξοδοι της Markle θεωρήθηκαν "μυστικές" απλώς επειδή δεν ενημερώθηκε έγκαιρα ο Τύπος, η Δούκισσα έχει κάνει μερικές όντως μυστικές εξόδους τον τελευταίο καιρό. Η Μarkle φαίνεται πως έχει συναντήσεις με απλούς πολίτες, οι οποίοι συνδέονται με καλούς σκοπούς. Η ενέργεια και η δραστηριότητά της ίσως έρχονται σε σύγκρουση με τους ρυθμούς του παλατιού, σε βαθμό που θεωρείται ότι η Markle έχει θετικό αντίκτυπο στη Βρετανική οικονομία. Η νέα royal προλαβαίνει μέσα σε όλα να εντάσσει και μια πρακτική yoga, να τρέχει, να μαγειρεύει και να πηγαίνει σινεμά.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.