Η Ελένη Μενεγάκη παράγει την είδηση μόνη της

Κυριακή 08 Ιουνίου 2014

Κυριακή 08 Ιουνίου 2014

Η Ελένη Μενεγάκη παράγει την είδηση μόνη της

Μέσα από το προφίλ της, στο twitter.

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της την δυσαρέσκειά της, σχετικά με τους paparazzi, οι οποίοι δεν την αφήνουν σε ησυχία. Έχει επιλέξει ως αγαπημένο της προορισμό την Άνδρο και όπως λέει η ίδια είναι σχεδόν αδύνατον να την αφήσουν να ηρεμίσει στην ερημική παραλία που έχει επιλέξει, χωρίς να την βγάζουν φωτογραφίες. Ήδη από πέρυσι λοιπόν ξεκίνησε από μόνη της να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter, στις οποίες μοιραζόταν διάφορες στιγμές. Φέτος όμως είπε να ανεβάσει και κάποιες που δείχνουν με ακριβή λεπτομέρεια τι κάνει και με ποιούς είναι. Ξεκίνησε λοιπόν με  μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο φωτογράφος να προσπαθεί να την απαθανατίσει.

photo 4

Στη συνέχεια ανέβασε τον εαυτό της μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο. Οι δυο τους χαλάρωναν και προσπαθούσαν να απολαύσουν την ηρεμία της θάλασσας. Σειρά είχε μία φωτογραφία με τα παιδιά της να κάθονται δίπλα της.

photo 2

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα έγραφε με απορία αν βλέπει το κοινό της κάτι περιέργο, που με τόσο κόπο προσπαθεί ένας φωτογράφος να απαθανατίσει.

photo 1

Με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια δείχνει ότι μπορεί μόνη της να έχει την επαφή που θέλει τόσο εκείνη, όσο και το κοινό της και δεν υπάρχει λόγος τα μέσα να μην την αφήνουν ποτέ σε ησυχία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss