CELEBRITIES

H τολμηρή φωτογράφηση της Kourtney Kardashian για το GQ


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2018

abaca_639531_019.jpg

Η Kourtney Kardashian δε ντρέπεται να δείξει το εντυπωσιακό σώμα της και αυτή τη φορά, η 39χρονη reality star φωτογραφήθηκε για το πιο πρόσφατο τεύχος του GQ, πιο αισθησιακή από ποτέ. Η Kardashian δήλωσε πως "είναι πολύ άνετη με το σώμα της", πως "της αρέσει να είναι γυμνή στο σπίτι της" και πως "είναι σημαντικό να δείχνουμε θετικές εικόνες του σώματός μας".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Η Kourtney, βέβαια, δουλεύει σκληρά για να έχει αυτά τα αποτελέσματα, αφού γυμνάζεται συνεχώς. Όπως είπε η ίδια στο περιοδικό, η γυμναστική είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη μετά τη μητρότητα. "Το να είμαι μητέρα είναι το πιο σημαντικό για εμένα, γιατί είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου," είπε. "Μετά θα έλεγα η γυμναστική - όχι μόνο για το σώμα μου, αλλά και γιατί κάνει καλό και στο μυαλό μου, με ηρεμεί. Στη τρίτη θέση είναι τα ταξίδια, γιατί γεμίζουν τη ψυχή μου, όπως και η θρεπτική διατροφή".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ México y Latinoamérica (@gqmexico) on

 

Δείτε ακόμη: Η Kourtney Kardashian εμφανίστηκε με τελείως see-through εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.