CELEBRITIES

H Melania Trump έγινε ξανθιά και δείχνει άλλος άνθρωπος


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2018

20181120_zaf_bw2_012.jpg

Η Melania Trump πήρε έμπνευση απ' την Ivanka Trump αυτή την εβδομάδα, βάφοντας τα καστανά μαλλιά της ξανθά πριν τις γιορτές. Η πρώτη κυρία λάνσαρε το νέο της hairstyle κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης για το κανάλι Fox News. Το χρώμα αυτό άλλαξε εντελώς την εμφάνισή της: 

H Melania άρχισε να "ανοίγει" τα μαλλιά της αυτόν τον μήνα, όταν εμφανίστηκε με ξανθές αντάυγειες στις αρχές αυτής της εβδομάδας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Επιπλέον, άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης του συζύγου της - τον τύπο και συγκεκριμένα τον τύπο που τον κατακρίνει. Σύμφωνα με τη Huffington Post, όταν η Melania ρωτήθηκε ποιο είναι το "πιο δύσκολο πράγμα" που έχει αντιμετωπίσει ως πρώτη κυρία, είπε "τους οπορτουνιστές που χρησιμοποιούν το όνομά μου ή το όνομα της οικογένειάς μου για να αναβαθμιστούν, από κωμικούς σε δημοσιογράφους, σε συγγραφείς. Δε πειράζει. Το πρόβλημα είναι πως γράφουν την ιστορία και δεν είναι σωστή".

Στο μεταξύ το Twitter είχε διάφορες αντιδράσεις σχετικά με τα σχόλιά της και το νέο της χρώμα μαλλιών:

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.