Τα αστρονομικά ποσά που εισπράττουν ακόμα τα "Φιλαράκια"

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα αστρονομικά ποσά που εισπράττουν ακόμα τα "Φιλαράκια"

Οποιο κι αν πιστεύετε ότι είναι το επάγγελμα που θα σας εξασφαλίσει στη ζωή, ξεχάστε το. Αν κάτι μπορεί να σας προσφέρει λεφτά για πάνω από 10 χρόνια χωρίς να κάνετε τίποτα, είναι το να πρωταγωνιστήσετε σε ένα από τα πιο πετυχημένα sitcom της ιστορίας.

Τα Φιλαράκια είναι τόσο διάσημη σειρά που πλέον οι ατάκες τους είναι κοινά αναγνωρίσιμες ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν δει κάθε επεισόδιο 10 φορές. Παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες μη πρωτότυπες σειρές του Netflix, και θα παραμείνει στον αέρα και το 2019. Αλλά τα ποσά που εισπράττουν ακόμα οι πρωταγωνιστές του είναι εξωφρενικά.

Σύμφωνα με το Market Place, το cast της δημοφιλούς σειράς εισπράτει 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τις σεζόν 9 και 10, ενώ από το τέλος της 6ης σεζόν και μετά, οι πρωταγωνιστές άρχισαν να εισπράττουν ποσοστά από τα κέρδη των αναπαραγωγών. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας τους εισπράττει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, τα οποία αναμένεται να πολλαπλασιαστούν με τη συμφωνία του Netflix.

Παρόλο που οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory είναι οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης, είναι αρκετά δύσκολο να τους φανταστούμε να βγάζουν αστρονομικά ποσά 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. 

Δείτε επίσης: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

More for you

Don't Miss