Η Michelle Pfeiffer πουλά το υπέροχο σπίτι της για 29.5 εκ. δολάρια

The Jennettes
Δευτέρα 11 Φεβρουάριος 2019
20170905-zaf-f84-142.jpg

Η διάσημη ηθοποιός εκτός από το ξεχωριστό γούστο που έχει όσον αφορά την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο διαθέτει εξαιρετικό γούστο και στην επιλογή κατοικίας. Το σπίτι που διαμένει για πολλούς ανθρώπους είναι στη κυριολεξία, ένας επίγειος παράδεισος. Η ίδια επέλεξε την κατοικία τόσο για τις ανέσεις που τις προσφέρει καθώς επίσης και για την ησυχία της περιοχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Michelle Pfeiffer fansite (@gorgeouspfeiffer) on

Βέβαια πρόσφατα, αποφάσισε να πουλήσει το συγκεκριμένο σπίτι στο Woodside του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο είχε αγοράσει το 2004. Η αξία του έχει εκτιμηθεί περίπου στα 29,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η πολυτελές κατοικία, όπως θα δείτε στο βίντεο, είναι 600 τ. μ. και έχει επιρροές από την Γαλλία αφού μοιάζει με γαλλική αγροικία. Κυριαρχεί παντού το πράσινο, το ξύλο και η πέτρα. Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη ενώ για περισσότερη απομόνωση το σπίτι έχει μια ιδιωτική πολυτελές σουίτα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διάσημα ξενοδοχεία.

Το σημείο που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη εξωτερική πισίνα που βρίσκεται στο κήπο και περιβάλλεται από πολλά δέντρα και φυτά, που είναι άλλωστε και η αδυναμία της διάσημης ιδιοκτήτριας.

Δείτε όλες τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού στο παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα Grammys 2019

TRENDING ARTICLES