CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler αντάλλαξαν τα πιο αστεία μηνύματα πριν τη σκηνή του φιλιού τους


The Jennettes

22 Ιουνίου 2019

20190610_zaa_a123_098.jpg

H Jennifer Aniston και ο Adam Sandler έχουν αυτό το είδος της φιλίας που τους επιτρέπει να πειράζουν ο ένας τον άλλον για τις σκηνές στις οποίες φιλιούνται. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Murder Mystery, στην οποία συμπρωταγωνιστούν, oι δύο φίλοι αντάλλαξαν αστεία μηνύματα πριν ανταλλάξουν φιλιά στην οθόνη.

Στην ταινία, η Jennifer και ο Adam παίζουν τους συζύγους που παγιδεύονται σε μια κατηγορία για φόνο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη. Πριν τη σκηνή στην οποία θα φιλιόντουσαν, η Jennifer αποφάσισε να πειράξει τον Adam. "Moυ στέλνει μηνύματα 'Εννιά μέρες μέχρι το φιλί - έρχεται'", είπε ο Adam Sandler. "Ετοιμάσου", του απάντησε η Jennifer. Toυ ζήτησε επίσης να βάλει λάδι στα γένια του πριν τη σκηνή, για λόγους ευγένειας.

Η Jennifer δεν ήταν όμως η μόνη που αντιμετώπισε με χιούμορ τις ρομαντικές σκηνές. Η σύζυγος του Adam, Jackie, του φώναζε από τα παρασκήνια προκειμένου να το κάνει καλύτερα. "Όταν φιληθήκαμε, το μόνο αμήχανο σημείο ήταν το να ακούμε τη γυναίκα μου από το πλάι να λεει "πιο δυνατά, πιο δυνατά. Φίλησέ την πιο πολύ!", είπε, και η Jennifer απάντησε ότι αυτό ήταν "Άβολο". Κάτι μας λέει όμως ότι αυτή η αμηχανία δεν τους πειράζει, εφόσον όλοι διασκεδάζουν.

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.