CELEBRITIES

H Gigi Hadid αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο και ορκίστηκε να μην ξαναπάει ποτέ


The Jennettes

10 Αυγούστου 2019

gigi-hadid.jpg

Η Gigi Hadid υπήρξε θύμα μιας πολύ άσχημης ταξιδιωτικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Νησί των Ανέμων. Το 24χρονο μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της, τραβηγμένες από κάμερα με φιλμ, στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φωτογραφία, και προειδοποίησε τους ακολούθους της για τη Μύκονο.

"Μύκονος με φιλμ. Υ.Γ.: Μην αφήσετε το instagram να σας κοροϊδέψει. Μας λήστεψαν. Δεν πρόκειται να επιστρέψω, φυσικά. Δεν θα την πρότεινα. Ξοδέψτε τα λεφτά σας κάπου αλλού", έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει στον καθρέφτη με ένα πουά μπικίνι.

Η Gigi, η οποία ταξίδευε με τις αδερφές της Bella, Alana και Marielle Hadid, δεν ανέφερε τίποτα άλλο για το περιστατικό, δημιουργώντας σε κάποιους σχολιαστές την εντύπωση ότι αναφερόταν στις τιμές της χώρας. Ο πατέρας της όμως, Mohamed Hadid, μίλησε στο TMZ κι εξήγησε ότι ενώ τα κορίτσια έλειπαν, κάποιος μπήκε στο σπίτι το οποίο νοίκιαζαν και το λήστεψε.

Όπως είναι φυσικό, στα σχόλια έχουν σπεύσει πολλοί να την κατηγορήσουν ότι είναι κι εκείνη μέρος του Instagram που προωθεί το νησί, ενώ άλλοι λένε θέλανε να πάνε στη Μύκονο, αλλά τώρα το ξανασκέφτηκαν. Υπήρξαν επίσης άτομα που επισημαίνουν ότι ως μια celebrity που μένει σε ενοικιαζόμενο σπίτι, φέρει μερίδιο ευθύνης, κι ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.