CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση του Bradley Cooper με την κόρη του μετά το χωρισμό με την Irina Shyak


The Jennettes

19 Αυγούστου 2019

Η πρώτη εμφάνιση του Bradley Cooper με την κόρη του μετά το χωρισμό με την Irina Shyak

Ο Bradley Cooper λατρεύει τη θάλασσα και αυτή του την αγάπη όπως φαίνεται προσπαθεί να την περάσει και στην 2 χρονών κόρη του, Lea αφού όταν την συναντά επιλέγει την αγαπημένη του παραλία στο Malibu για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Παρά το γεγονός ότι ο Bradley Cooper χώρισε τον Ιούνιο από το διάσημο μοντέλο, Irina Shyak το ζευγάρι συνεχίζει να κάνει μια πολύ καλή δουλειά σχετικά με την ανατροφή της κόρης τους, όπως αναφέρουν και τα ξένα μέσα.

Η μικρή Lea πέρασε αρκετό καιρό μαζί με τη μαμά της στη Νέα Υόρκη και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον μπαμπά της. Άλλωστε το πρώην ζευγάρι συμφώνησαν να ζήσουν στην ίδια περιοχή και να μοιραστούν την επιμέλεια 50-50. Μπορεί ο Bradley είναι ένας πολυάσχολος ηθοποιός / σκηνοθέτης και η Irina ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, αλλά η Lea θα είναι πάντα αυτό που τους ενώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.