CELEBRITIES

Τα «αγόρια της μαμάς»- Οι 5 διάσημοι που δεν αποχωρίζονται ποτέ τις μαμάδες τους


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2019

Τα «αγόρια της μαμάς»- Οι 5 διάσημοι που δεν αποχωρίζονται ποτέ τις μαμάδες τους

Μπορεί να μας σαγηνεύουν κάθε φορά με το ταλέντο και τη δυναμική τους, αλλά πίσω από τα γοητευτικά τους στοιχεία, κρύβεται πάντοτε μια μαμά, έτοιμη να παραστεί σε κάθε τους εμφάνιση. Ο λόγος για τους παρακάτω διάσημους άντρες, συμπεριλαμβανομένου του Bradley Cooper,  που στη ζωή τους θα υπάρχει πάντα μια θέση για τη μαμά.  

1. Ryan Gosling

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο δυναμικός και τολμηρός Noah του Notebook, έχει ταυτιστεί με κάθε άνδρα που αγαπάει υπερβολικά τη μαμά του από τον τρόπο και μόνο που της χαμογελούσε στην πρεμιέρα της ταινίας Ides of March το 2011. Στενό δέσιμο με τη μαμά του ηθοποιού έχει ωστόσο, και η Eva Mendes, η οποία περνά πολύ χρόνο μαζί της από τις αρχές της σχέσης της με τον Ryan. 

2. Justin Timberlake

Η μαμά του Justin Timberlake, Lynn Boman Harless είναι παρούσα σε κάθε στιγμή της ζωής του. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, «Έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση. Είναι η καλύτερη μου φίλη από τότε που ανακάλυψα ποιος θέλω να είμαι. Είναι υπέροχη γυναίκα και πολύ αστεία. Πολλές φορές, βγαίνουμε μαζί έξω αλλά σχεδόν πάντα εγώ είμαι αυτός που γυρίζω πρώτος σπίτι. Είναι πάντα δίπλα μου και ίσως, αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τις γυναίκες».

3. Colin Farrell

Οι περισσότερες εμφανίσεις του Collin Farrell στα shows των βραβείων γίνεται υπό τη συνοδεία της μαμάς Rita. Μάλιστα, ο ηθοποιός έχει συνδέσει την επιτυχημένο ρόλο του στην ταινία Fright Night επειδή εκείνο το διάστημα η μητέρα του γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο και παραγωγό, Joel Michaels.

4. Leonardo DiCaprio

Η μαμά του DiCaprio, Irmelin, είναι πάντα εκεί για τον ηθοποιό. Ακόμη κι όταν δεν μπορεί να είναι μαζί του σε δημόσιες εμφανίσεις του, ο ίδιος δεν ξεχνά ποτέ να την ευχαριστήσει από την κάμερα. Όταν του απονεμήθηκε το βραβείο για την ταινία The Revenant, είχε αναφέρει, «Δε θα ήμουν σήμερα εδώ εάν δεν υπήρχε αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος. Η ζωή δεν μου χαρίστηκε ποτέ, μεγάλωσα σε μια σκληρή γειτονιά στο ανατολικό Los Angeles, αλλά η μητέρα μου καθημερινά, οδηγούσε τρεις ώρες για να με πηγαίνει σε ένα σχολείο, που θα μου έδινε περισσότερες ευκαιρίες»

5. Matthew McConaughey

Ο Matthew McConaughey φωνάζει υποκοριστικά «K- Mac» τη μαμά του, της οποίας το κανονικό όνομα είναι, Kay. Όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, είναι πολλές οι φορές που βγαίνουν μαζί έξω, ενώ ακόμη και όταν βρίσκονται ο ένας μακριά από τον άλλον, εκείνος βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται κοντά της, ιδίως κάθε Κυριακή. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ryangosling.forever

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.