CELEBRITIES

Όλα όσα αποκάλυψε η φωτογράφος που απαθανάτισε την «ιστορική» συνάντηση Pitt – Aniston


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2020

Όλα όσα αποκάλυψε η φωτογράφος που απαθανάτισε την «ιστορική» συνάντηση Pitt – Aniston

Αν κάτι μας έμεινε από τα βραβεία SAG Awards 2020 ήταν όπως αποκαλούν τα media η ιστορική συνάντηση Pitt- Aniston που συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί και οι εικόνες αμέσως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Όλοι μας θέλουμε να τους δούμε μαζί και θα θέλαμε να γνωρίζαμε το παρασκήνιο αυτής της φωτογράφισης, έτσι η Emma McIntyre, φωτογράφος του πρακτορείου Getty μίλησε για τις αντιδράσεις των δυο stars κατά την συνάντηση.

Χαρακτηριστικά η φωτογράφος είπε: «Ήταν και οι δυο τους στα παρασκήνια, έτοιμοι να μιλήσουν στα μέσα, μετά τις νίκες τους. Η Jennifer όλις είχε υπογράψει κάτι αυτόγραφα και ήταν έτοιμη να διασχίσει τη γραμμή μπροστά από τους φωτογράφους και δημοσιογράφους. Εγώ έτρεχα μπρος πίσω, ανάμεσα στα παρασκήνια και την press line, και είχα ήδη φωτογραφίσει τη Jennifer. Και ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω όταν είδα τον Brad να διασχίζει τον διάδρομο και αντιλήφθηκα ότι εδώ θα υπάρξει μια στιγμή που αξίζει να φωτογραφίσω».

Συνεχίζει λέγοντας, «Τον άκουσα να φωνάζει «Aniston» και εκείνη γύρισε και αγκαλιάστηκαν και συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο» λέει η φωτογράφος και συνεχίζει: «Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πολύ επιτυχημένους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή αυτή τη στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και έδειχναν ειλικρινά ευτυχισμένοι που συναντήθηκαν».

Τέλος, τονίζει:  «Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό δυο ανθρώπων που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο εξαιρετικοί στη δουλειά τους».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.