CELEBRITIES

Πώς γιόρτασαν τον έρωτα οι celebrities; Οι φωτογραφίες που ανέβασαν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2020

Πώς γιόρτασαν τον έρωτα οι celebrities; Οι φωτογραφίες που ανέβασαν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο έρωτας δεν κρύβεται και πολλοί celebrities έσπευσαν να διατυμπανίσουν το πόσο ερωτευμένοι είναι με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεχωριστό από τα τρυφερά σκιρτήματα και τα βέλη του έρωτα και οι παρακάτω stars μάς το επιβεβαιώνουν.

Η Madonna ευχήθηκε στον 25χρονο φίλο της, Ahlamalik Williams, ανεβάζοντας φωτογραφίες με εκείνον να σχεδιάζει μία καρδιά και ένα μάτι στην άμμο, αλλά και τους δυο τους να φιλιούνται. Η σχέση τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο και από τότε είναι αχώριστοι. 

O Justin Timberlake μοιράστηκε την αγάπη του για τη Jessica Biel με μία throwback φωτογραφία από τον πρώτο χρόνο που το ζευγάρι αποφάσισε να είναι μαζί. Γράφοντας από κάτω τρυφερά λόγια, φαίνεται πως η ρήξη στη σχέση τους έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Η Reese Witherspoon το γιόρτασε, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Jim Toth πριν από την επίσημη έξοδό τους. Όπως έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους, "Εγώ και ο Βαλεντίνος μου! Instagram vs. Πραγματικότητα".

Ο Άγιος Βαλεντίνος για την Kim Kardashian είναι... δώρα! Η star παρουσίασε μία σειρά από δώρα, ξετυλίγοντάς τα με λαχτάρα, αφού όλοι καταλάβαμε πως περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Το αποτέλεσμα πάντως, φαίνεται πως την ικανοποίησε πολύ.

Η Kylie Jenner ντύθηκε στα κόκκινα και υποδέχτηκε τον Άγιο Βαλεντίνο, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία που "έντυσε" με πάθος, "Κάποιος μου είπε ότι θα γίνει vday party".

Ο David Beckham ανέβασε τρυφερές στιγμές με τη γυναίκα του, Victoria και τα παιδιά τους, γράφοντας από κάτω τα ονόματα των Βαλεντίνων του! 

Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή της με τον Zayn Malik, γράφοντας: "HEY VALENTINE", και καλωσορίζοντας φυσικά, ξανά τον έρωτα στη ζωή της.

Η Demi Moore γιόρτασε τον έρωτα αγκαλιά με τις τρεις κόρες της, γράφοντας: "My forever Valentines". Όπως έχει άλλωστε, εξομολογηθεί η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο στη ζωή της από εκείνες. 

 Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.