CELEBRITIES

To σχόλιο της πρώην του Orlando Bloom σε φωτογραφία της Katy Perry με φουσκωμένη κοιλιά τα λέει όλα για τη σχέση των δύο γυναικών


31 Μαΐου 2020

To σχόλιο της πρώην του Orlando Bloom σε φωτογραφία της Katy Perry με φουσκωμένη κοιλιά τα λέει όλα για τη σχέση των δύο γυναικών

Ενα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz, η Katy Perry και ο Orlando Bloom περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Η 35χρονη ποπ σταρ Katy Perry είναι πανευτυχής που είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. Από την άλλη ο ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το supermodel της Victoria's Secret, Miranda Kerr.

Πρόσφατα η 35χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το σχόλιο της πρώην του Ορλάντο Μπλουμ.
H Κerr ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ για τρία χρόνια (2010-2013) και στη συνέχεια παντρεύτηκε το 2017 τον ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, με τον οποίο απέκτησαν 2 παιδιά.

Το διάσημο μοντέλο, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της Katy Perry: «Πανέμορφη μαμά», αποδεικνύοντας πως οι δύο γυναίκες έχουν άψογες σχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.