CELEBRITIES

To συγκινητικό post της Sharon Stone για τη μνήμη του George Floyd με πρωταγωνίστρια μια μικρή Αφροαμερικανή


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

To συγκινητικό post της Sharon Stone για τη μνήμη του George Floyd με πρωταγωνίστρια μια μικρή Αφροαμερικανή

Πολλοί celebrities έχουν πάρει ανοιχτά θέση για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του George Floyd, μεταξύ των οποίων και η Sharon Stone.

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια παλαιότερη συγκινητική ομιλία ενός εννιάχρονου κοριτσιού, που μέσα από τα σπαρακτικά του λόγια εναντιώνεται μέχρι σήμερα στον ρατσισμό και την αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών. 

https://instagram.com/p/CA1zMRtJMGv/

Η μικρή Zianna Oliphant είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στο κοινό, μιλώντας για το "πώς είναι να μεγαλώνει ένα μαύρο κορίτσι στην πόλη Charlotte στη βόρεια Καρολίνα". Ο λόγος της αποτελεί μέχρι σήμερα, ένα ηχηρό μήνυμα και μία ισχυρη φωνή διαμαρτυρίας όλων των Αφροαμερικανών απέναντι στη βιαιότητα των αστυνομικών.

Η αφορμή της ομιλίας του 9χρονου κοριτσιού τότε, ήταν η δολοφονία του Keith Scott, που είχε πέσει νεκρός to 2016 μετά τους πυροβολισμούς των αστυνομικών στο Charlotte. Η υπόθεση θυμίζει αυτή του George Floyd και η Sharon Stone έσπευσε να επαναφέρει στη μνήμη όλων, αυτή την τόσο δυνατή ομιλία της νεαρής Oliphant, που αμέσως μετά τη δημοσίευσή της πριν από 4 χρόνια, έγινε γρήγορα viral.

Δείτε ακόμη: Η βασίλισσα Ελισάβετ προστέθηκε σε συλλογή πολύχρωμων pop-art έργων, φορώντας ιατρική μάσκα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.